Gå videre til innstillingene for Webpolicybehandling

For å gå til innstillingene for Webpolicybehandling:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gå til delen Sikkerhet.
  3. I Webpolicybehandling -blokken, klikk på Slå på-knappen.
  4. Hvis tilgang til Webpolicybehandling ikke er passordbeskyttet, vil programmet be brukeren om å angi et passord. Velg ett av følgende alternativer:
    • Slik beskytter du tilgang til innstillingene for Webpolicybehandling med et passord:
      1. Fyll ut feltene Passord og Bekreft passord, og klikk på Fortsett.
      2. I vinduet Passordomfang klikker du på Opprett passord-knappen.
      3. I vinduet Skriv inn passord bekrefter du passordet og klikker på Logg på.
    • Hvis du ikke vil passordbeskytte innstillingene for Webpolicybehandling, klikker du på koblingen Hopp over for å fortsette til innstillingene for Webpolicybehandling.

Vinduet Webpolicybehandling åpnes.

5. Velg en brukerkonto og klikk på koblingen Konfigurer begrensninger for å åpne vinduet med innstillinger for Webpolicybehandling.